Nieuwe startpagina maken

Een nieuwe startpagina maken kan kosteloos bij een groot aantal Nederlandse startpagina websites. Vaak treft u in het navigatiemenu of op de voorpagina van een startpagina website een link aan naar het aanmeldformulier. Via dit formulier kunt u bij een deel van de websites direct uw eigen startpagina aanmelden. Bij een ander deel van de websites creëert u met het betreffende formulier een gebruikersaccount en kunt u na het inloggen met dit account pas een nieuwe startpagina aanmelden. Er zit dan een extra stap tussen. Maar in beide gevallen zal het aanmelden van een nieuwe startpagina geen probleem moeten zijn.

Wat wel van belang is, is dat u in de gaten houdt welke regels op een bepaalde startpagina website gelden. Een startpagina website kan regels hebben met betrekking tot het aantal links dat u minimaal op uw nieuwe startpagina dient te plaatsen. Na een bepaalde periode zal de startpagina website automatisch controleren of uw startpagina aan deze regels voldoet. Is dit niet het geval, dan wordt uw startpagina uit het systeem verwijderd. Als u geluk heeft, krijgt u nog een e-mail waarin u hierover op de hoogte wordt gesteld en krijgt u nog de kans om enkele links toe te voegen zodat u wel voldoet aan de voorwaarden. Maar vaak merkt u pas achteraf dat uw startpagina is verwijderd en dan is de startpagina niet meer terug te halen.

Startpagina script

Wilt u dergelijke situaties voorkomen, dan kunt u ook zelf een startpagina website beginnen. Het grote voordeel van een eigen startpagina website is dat u met een eigen startpagina website zelf de regels bepaalt. U zult niet snel een dochterpagina waar u veel tijd in gestoken heeft, van uw website verwijderen. Uw dochterpagina’s blijven dus bestaan, zodat u met een eigen startpagina website een stukje zekerheid heeft. En eigen startpagina website is te maken met behulp van een startpagina script.

Op de website van het bedrijf Vrolijk Internet Services kunt u betaalbaar een startpagina script kopen. Het script installeert een direct bruikbare startpagina website op uw webhosting pakket. U kunt het script zo instellen dat bezoekers zich kunnen aanmelden en hun eigen startpagina kunnen samenstellen. Ook kunt u geld verdienen met het startpagina script. U kunt namelijk links op uw website verkopen aan bezoekers. Via een speciaal formulier kan een bezoeker een betaalde link aanmelden. Daarbij kan de bezoeker zelf kiezen op welke dochterpagina en in welke rubriek zijn aangemelde link moet worden toegevoegd.