Bedrijf website

Heeft u geen idee hoe u op een gemakkelijke wijze een website voor uw bedrijf kunt maken, lees dan snel verder. Na het lezen van dit artikel weet u hoe u betaalbaar de zakelijke website kunt (laten) bouwen.

Of u nu net ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel of al langere tijd een bedrijf heeft, voor u als ondernemer is het belangrijk om een zakelijke website te hebben. De zakelijke website is immers uw online visitekaartje. De zakelijke website kan zorgen voor nieuwe klanten wanneer u online goed vindbaar bent.

Het maken van een website voor uw bedrijf is minder lastig dan u wellicht denkt. Wanneer u gebruik maakt van een CMS systeem, kunt u aanpassingen doen aan uw website zonder dat u verstand van de achterliggende techniek hoeft te hebben.

Via de pagina Bedrijf website kunt u een CMS systeem kopen die al is ingericht op de behoeften van de ondernemer. Zo biedt het CMS systeem klanten de mogelijkheid om direct via uw website producten en / of diensten af te nemen en online te betalen. U kunt het CMS systeem aan Mollie koppelen, zodat u van veel verschillende Nederlandse en Belgische betaalmethoden gebruik kunt maken. Betalen via bijvoorbeeld iDEAL, PayPal, ING Home’Pay, Bancontact en de KBC/CBC-betaalknop kunt u dan zeer eenvoudig via uw website aanbieden.

Ook is het met het CMS systeem heel gemakkelijk om een klantenpagina aan te maken en daarop een overzicht van uw klanten te plaatsen. Het systeem is zo in elkaar gezet dat u amper iets hoeft te weten over websites bouwen. Het CMS systeem is voorzien van een overzichtelijke beheeromgeving, waarmee u heel eenvoudig een nieuwe pagina aan uw website toevoegt of een bestaande pagina kunt bewerken.

De formulieren die u op uw website plaatst zijn voorzien van mechanismen om spam tegen te houden, zodat u hier zelf niets meer voor hoeft in te stellen.