Startpagina script

Het startpagina script is een recentelijk ontwikkeld script dat u helpt bij het opzetten en beheren van uw eigen startpagina website. Startpagina’s zijn internetpagina’s die voor het grootste deel links bevatten. Bijna altijd zijn de links in categorieën ondergebracht, waardoor er veel links over hetzelfde onderwerp bij elkaar komen te staan. Dit is erg handig wanneer u op zoek bent naar specifieke informatie.

Het probleem dat veel scripts echter hebben is dat zij al enige tijd geleden ontwikkeld zijn, vaak nog voordat mobiel internet populair werd. Daarbij zal ook hebben meegespeeld dat Google destijds bezig was met het implementeren van bepaalde updates waarbij startpagina’s minder waarde toegekend zou worden. Hierdoor zal de populariteit van startpagina scripts ongetwijfeld zijn gedaald.

Toch zijn startpagina’s nog altijd erg belangrijk om diversiteit te houden in de links die vanuit andere websites naar uw eigen website verwijzen.  Er is nog altijd vraag naar een modern en goed werkend startpagina script, dat ook op mobiele apparaten de pagina’s goed weergeeft.

Bent u op zoek naar een startpagina script dan is het aan te raden gebruik te maken van het Startpagina Script van Vrolijk Internet Services. Dit script is aangepast aan de eisen van de huidige tijd. Zowel op de desktop computer als op mobiele apparaten werkt het script goed.

Met het startpagina script kunt u uw eigen startpagina website opzetten en onderhouden. Bezoekers kunnen zich registreren, waarna zij ook eigen startpagina’s op uw website kunnen maken. Hierdoor worden zij paginabeheerder op uw website. Via de formulieren “linksuggestie” en “contact” leggen de bezoekers van een pagina eenvoudig contact met de aan de pagina gekoppelde paginabeheerder.

Wilt u meer over het startpagina script weten dan kunt u hier klikken. De website waar u dan terecht komt, namelijk de website van Vrolijk Internet Services, is tevens de website waar u het script kunt kopen. Op dezelfde website is ook een installatiehandleiding te vinden. Daarnaast is er de mogelijkheid om het script gratis door Vrolijk Internet Services te laten installeren.